بروزترین پروژه های ایرانی داک
خانه » پروژه، مقاله، تحقیق » دانلود پروژه زندگی و احوال سید محمد آتش اصفهانی
دانلود پروژه زندگی و احوال سید محمد آتش اصفهانی

دانلود پروژه زندگی و احوال سید محمد آتش اصفهانی

شرح مختصر:

نام و نسب «آتش اصفهانی»

اگرچه در لغت نامة دهخدا ذیل «آتش اصفهانی» آمده است که در تذکره‌ها «نام اصلی او را ذکر نکرده اند» (دهخدا،1372: 1/33) ولی در تذکره‌های اختر، سفینة المحمود، بیان المحمود رشحه، مصطبه، مآثر الباقریة و حدیقة الشعراء نام وی ذکر شده است.در همه‌ی تذکره‌هایی که از «آتش» نام برده شده است، اسم وی «سیّد محمّد» ذکر شده است و مؤلف حدیقة الشعراء نام وی را «میرزا محمّد رضا» نوشته است امّا درتذکره‌ی انجمن خاقان به اسم او اشاره نشده و به تخلّص «آتش» بسنده شده است.«آتش» از سادات صحیح النسب حسینی بنی اعرج است که اصالتاً از حلّة عراق و ساکن آن دیار بوده‌اند و از سادات رفیع الدّرجه‌اند. جدّ امجد وی در زمان دولت نادری از حلّه-که وطن اصلی ایشان بوده- مهاجرت کرده و در فریدن اصفهان که به خوبی آب و هوا از دیگر مناطق ممتاز بوده، متوطّن شده است.(گرجی نژاد،1343: 31 و گروسی، 1376: 476).

محل تولّد آتش

چنانکه ذکر شد جّد آتش در فریدن توطّن کرده و پدرش هم در فریدن دیده به جهان گشوده است. بنابراین برخی فریدن را «موطن» شاعر می دانند(رشحه، 1344: 18 و دیوان بیگی شیرازی، 1364: 19). همین توطّن جدّ شاعر و تولّد پدر و خود او در فریدن موجب شده است که وی به «آتش فریدنی» نیز شهرت یابد(وفا زواره ای، 1385: 244 و گلچین معانی، 1363: 141 و خیام پور، 1368 :1/1).به نظر می‌رسد سیّد محمّد آتش در جوانی برای کسب علوم و معارف زمان، از فریدن به اصفهان مهاجرت کرده باشد چون در انجمن آرای اختر که قدیمی‌ترین تذکره در شرح احوال اوست، آمده است:«جناب ایشان در اصفهان نشو و نما یافته، هم در آنجا به تحصیل مراتب علمی شتافته» است(گرجی نژاد،1343: 31).مؤلف سفینة المحمود نیز وی را در اصفهان، مشغول به تحصیل علم می‌داند(قاجار، 1336 :1/157) و مؤلف انجمن خاقان نیز می‌نویسد که او «خود در دارالسلطنه اصفهان که ريیس بلدان و ناموس ایران است نشو و نما یافته»است(گروسی، 1376: 476).

«به هر حال آتش در ریعان شباب و عنفوان عمر با فطرتی بلند و جبلّتی آسمان مانند، تحصیل آنچه از علوم که حقیقت انسانی بدان محقق است به اقصی الغایة فرموده، طریق جمیع علوم رسمیه به قدم سعی پیموده» (وفا زواره‌ای، 1385: 244) و از علوم زمان آنچه بایسته بوده را کسب نموده است تا جایی که در علوم الهی و طبیعی و طب بهرة کافی و از علوم غریبه نیز آگاهی داشته است(قاجار، 1346: 1/157 و گروسی، 1376: 476 و گرجی نژاد، 1343 :31).

  • عنوان پروژه: زندگی و احوال سید محمد آتش اصفهانی
  • قالب بندی: word و قابل ویرایش
  • تعداد صفحات: 11 صفحه
  • قیمت: 12000 تومان   9000 تومان

فهرست مطالب

  • چکیده
  • نام و نسب «آتش اصفهانی»
  • محل تولّد آتش
  • منصب «آتش اصفهانی»
  • «آتش در حوزة شعر»
  • وفات «آتش»
  • فهرست منابع و مآخذ
کليک جهت خريد کالا ، به منظور پذيرش قوانين و مقررات سايت مي باشد .
کليک جهت خريد کالا ، به منظور پذيرش قوانين و مقررات سايت مي باشد .

توجه ، توجه خیلی مهم : لطفا ایمیل خود را بدون www وارد کنید و از درستی ایمیل خود مطمئن باشید زیرا یک نسخه از فایل نیز به صورت خودکار به ایمیل شما ارسال می گردد.

بعد از پرداخت آنلاین توسط کارتهای بانکی تحت شتاب لینک دانلود فایل بصورت اتوماتیک برای شما آزاد و نمایش داده می می شود و همچنین اگر در هنگام خرید ایمیل خود را وارد کرده باشید یک نسخه از فایل خریداری شده به ایمیل شما ارسال می شود.

راهنمای دانلود :

  1. ابتدا بر روی گزینه خرید در بالا کلیک کنید سپس نام و ایمیل خود را در کادر وارد و بر روی گزینه ” خرید که به رنگ ابی است “  کلیک کنید.
  2. سپس با انتقال به سامانه پرداخت و انتخاب گزینه ؛ پرداخت از طریق درگاه های بانکی؛  بانک صادر کننده کارت خود را انتخاب و با پرداخت وجه ،لینک  فایل مورد نظر به ایمیل شما بلافاصله ارسال می گردد.

جهت راهنمای پرداخت اینترنتی اینجا کلیک کنید

Bank_Logos (1)

نام شما (الزامی)

ایمیل شما (الزامی)

موضوع

پیام شما

 

درباره‌ی ایرانی داک

avatar
ایرانی داک پایگاه علمی سالم در زمینه پروپوزال، پایان نامه، مقاله، پروژه و تحقیقات دانشجویی در مقاطع تحصیلی کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای می باشد؛ با افتخار به اینکه عملکرد تخصصی، پژوهشگری ، احاطه بر موضوع ، توجه به اصول، ضوابط و معیار های علمی ، دانش روز ، توانمندی حرفه ای، آن تایم بودن و پذیرش مسئولیت کامل مشاوره پروژه ها و تحقیقات متقاضی از ویژگی های عملکردی متخصصین کارآزموده این مجموعه علمی ـ فرهنگی است.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*


7 + = چهارده