شرح مختصر :
با توجه به جمعیت رو به رشد جهان، بهویژه در کشورهای در حال توسعه، کمبود مواد غذایی از مدتها پیش از مباحث قابل توجه بوده است. به دنبال افزایش جهانی جمعیت طی قرن بیستم، سامانههای کشاورزی بیش از پیش به نهادهها و عملیات خارجی برای تولید محصولات غذایی جهت تامین امنیت غذایی متکی شدهاند. هرچند عملکرد بسیاری از محصولات زراعی طی این دوره به شکل چشمگیری افزایش یافت، اما رهیافت رایج مبتنی بر توسعه با ابزار فناوری نوین نه تنها به امنیت غذایی منجر نشد، بلکه در بسیاری موارد، به ویژه در کشورهای در حال توسعه پیامدهای نامطلوب بومشناختی، فنی، اقتصادی و اجتماعی را به دنبال داشت (مهدوی دامغانی و همکاران، 1383).
استفاده نا معقول از کودهای شیمیایی، استفاده بیرویه از سموم و آفتکشهای شیمیایی مهمترین علل آلودگیهای محیطی را تشکیل میدهند. عدم استفاده صحیح از مواد شیمیایی، موجب میشود تا بقایای این مواد در خاک باقیمانده و در انتقال به منابع آبهای سطحی و زیرزمینی، آنها را نیز آلوده کند. طی سالهای اخیر، نگرانیهای جهانی در خصوص عواقب و آثار جانبی برخی از فعالیتهای کشاورزی نوین بر محیط زندگی انسان افزایش یافته و محققان را به تفکر بیشتر و نگاهی عمیقتر به فعالیتهای کشاورزی وا داشته است. بنابراین، علوم مختلف به دنبال روشهای کشاورزی میباشند که بتواند جایگزین مناسبی برای حفظ سلامت انسان و محیطزیست باشند. از این منظر کشاورزی ارگانیک یک جایگزین مناسب بین نظامهای متداول کشاورزی جهت صیانت از امنیت غذایی در سطح جهان به طور عام و بین کشورهای در حال توسعه به طور خاص مطرح میباشد (افتخاری و ساربان، 1385).
کشاورزی ارگانیک سیستمی است که چرخه اکولوژیکی و افزایش فعالیت خاک را بهبود و ارتقا میبخشد و کمترین استفاده از نهادههای شیمیایی با هدف سلامت و کیفیت محصولات تولیدی درون مزرعه را مد نظر دارد (Anonymous, 1992). در واقع در کشاورزی ارگانیک که به عنوان یک سیستم تولیدی تلقی میشود، از کودهای مصنوعی، آفتکشها و تنظیمکننده رشد و افزودنیهای خوراکی اجتناب میورزند. این سیستم جهت حفظ حاصلخیزی خاک و تقویت عناصر غذایی آن همچنین کنترل حشرات، علفهای هرز و سایر آفات به استفاده از روشهای مختلف متکی میباشد و از عمدهترین ویژگیهای آن حفظ حاصلخیزی خاک در درازمدت، خودکفا نمودن خاک از ازت، تهیه مواد غذایی مورد نیاز زراعی، اعمال روشهای جامع مدیریت دام و کنترل علفهای هرز و حشرات با روشهای مختلف از جمله تناوب زراعی، بارگیری دشمنان طبیعی و… میباشد (نصراصفهانی و میرفندرسکی، 1385). سیستم کشاورزی ارگانیک استفاده کامل از نهادههای موجود را تا آن جا که ممکن باشد، مدنظر قرار داده و به دنبال کاهش مصرف مواد شیمیایی است (پاپزن، 1375؛ آجودی و مهدویزاده، 1388).
فهرست مطالب
- چکیده
- مقدمه
- مواد و روشها
- یافتهها
- ویژگیهای اقتصادی و اجتماعی نمونه
- وضعیت تمایل به پرداخت مصرف کنندگان
- بررسی اهمیت عوامل مختلف در افزایش تقاضا در
- محصول ارگانیک از نظر مصرفکننده
- بررسی عوامل موثر در افزایش تولید محصولات ارگانیک از نظر مصرف کنندگان
- برآورد الگوی پروبیت
- برآورد الگوی رگرسیون خطی
- بحث و نتیجهگیری
- فهرست منابع و مآخذ
- عنوان پروژه : بررسی میزان مصرف محصولات ارگانیک
- قالب: word و قابل ویرایش
- تعداد صفحات: 29 صفحه
- قیمت:
12000 تومان9000 تومان
قوانين و مقررات سايت مي باشد .
کليک جهت خريد کالا ، به منظور پذيرش
قوانين و مقررات سايت مي باشد .
کليک جهت خريد کالا ، به منظور پذيرش
توجه ، توجه خیلی مهم : لطفا ایمیل خود را بدون www وارد کنید و از درستی ایمیل خود مطمئن باشید زیرا علاوه بر دانلود فایل، یک نسخه از آن نیز به صورت خودکار به ایمیل شما ارسال می گردد.
بعد از پرداخت آنلاین توسط کارتهای بانکی تحت شتاب لینک دانلود فایل بصورت اتوماتیک برای شما آزاد و نمایش داده می شود و همچنین اگر در هنگام خرید ایمیل خود را وارد کرده باشید یک نسخه از فایل خریداری شده به ایمیل شما ارسال می شود.
راهنمای دانلود :
- ابتدا بر روی گزینه خرید در بالا کلیک کنید سپس نام و ایمیل خود را در کادر وارد و بر روی گزینه ” خرید که به رنگ آبی است “ کلیک کنید.
- سپس با انتقال به سامانه پرداخت و انتخاب گزینه؛ پرداخت از طریق درگاه های بانکی؛ بانک صادر کننده کارت خود را انتخاب و با پرداخت وجه، بلافاصله لینک دانلود فایل مورد نظر برای شما نمایش داده می شود و یک نسخه از آن نیز به ایمیل شما ارسال می گردد.