شرح مختصر :
در شرایط فیزیولوژیک، تولید مداوم گونه های فعال اکسیژن (ROS) به ویژه در میتوکندری، میکروزم ها، غشای هسته و فاگوسیت ها ثبت شده است (Halliwell and Gutteridge,1996). آنتی اکسیدان ها ROS را به H2O تبدیل کرده و از افزایش تولیدROS جلوگیری می کنند. اما هنگامی که فرآیندهای پراکسیدان به اندازه کافی توسط مکانیسم های آنتی اکسیدان متعادل نشوند،ROS به طور کامل دفع نمی شود و مقدار آن در سلول زیاد می شود. فرآیند گفته شده هنگامی اتفاق می افتد که آنتی اکسیدانها کم یا تخلیه شده یا سرعت تولید ROS بر دفاع آنزیمی پیشی گیرد. در این حالت که استرس اکسیداتیو نامیده می شود، بسیاری از ماکرومولکول ها آسیب می بینند و فرآیند پراکسیداسیون لیپیدها، اکسیداسیون پروتيین ها، غیر فعال شدن آنزیم ها و اختلال در عملکرد غشاهای مختلف اتفاق می افتد.
فهرست مطالب
- چکیده
- مقدمه
- مواد و روش کار
- نتایج
- بحث و نتیجه گیری
- فهرست منابع و مآخذ
- عنوان پروژه: اثر آلوئه ورا بر شاخص های رشد و دفاع آنتی اکسیدانی در قزل آلای رنگین کمان
- قالب: word و قابل ویرایش
- تعداد صفحات: 14 صفحه
- قیمت:
12000 تومان9000 تومان
کليک جهت خريد کالا ، به منظور پذيرش قوانين و مقررات سايت مي باشد .
کليک جهت خريد کالا ، به منظور پذيرش قوانين و مقررات سايت مي باشد .
توجه ، توجه خیلی مهم : لطفا ایمیل خود را بدون www وارد کنید و از درستی ایمیل خود مطمئن باشید زیرا یک نسخه از فایل نیز به صورت خودکار به ایمیل شما ارسال می گردد.
بعد از پرداخت آنلاین توسط کارتهای بانکی تحت شتاب لینک دانلود فایل بصورت اتوماتیک برای شما آزاد و نمایش داده می می شود و همچنین اگر در هنگام خرید ایمیل خود را وارد کرده باشید یک نسخه از فایل خریداری شده به ایمیل شما ارسال می شود.
راهنمای دانلود :
- ابتدا بر روی گزینه خرید در بالا کلیک کنید سپس نام و ایمیل خود را در کادر وارد و بر روی گزینه ”خریدمحصول“ کلیک کنید.
- سپس با انتقال به سامانه پرداخت و انتخاب گزینه ؛ پرداخت از طریق درگاه های بانکی؛ بانک صادر کننده کارت خود را انتخاب و با پرداخت وجه ،لینک فایل مورد نظر به ایمیل شما بلافاصله ارسال می گردد.