شرح مختصر :
از انجاییکه مرحله غیر فعال سازی قبل از مصرف برای محصولاتto-eat (RTE) – readyوجود ندارد،این محصولات منابع بالقوه پاتوژن های انسانی هستند.
پاتوژن های انسانی مانند؛ لیستریا مونوسایتوژنز، سالمونلا،ای کولای O157:H7، ممکن است در طول کشت و فرآوری، گیاه را آلوده کنند.(3) آلودگی با پاتوژن های روده ای ممکن است از راه های مختلفی مانند، آبیاری با آب آلوده به فاضلاب، آلودگی مستقیم با حیوانات اهلی و وحشی، مسائل بهداشتی در جابه جایی و فرآوری باشد.(4)
بررسی های میکروبیولوژیکی سبزیجات حداقل فرایند شده(minimally- processed vegetable) حضور سالمونلا، اشریشیاکلای،کلی فرم ها ، باکتری های هوازی تام و کپک و مخمر را نشان می دهد.محصولاتی که به صورت تازه مصرف می شوند، با در معرض قرار گرفتن با منبع آلودگی از مزرعه تا محل فروش آلوده می شوند.(2)
فهرست مطالب
- بيان مسئله
- پیشینه تحقیق
- اهمیت و ضرورت انجام تحقیق
- الف: بررسی مطالعات خارجی
- ب: بررسی مطالعات داخلی
- اهداف و فرضيات
- هدف اصلي تحقیق
- اهداف كاربردي
- فرضيات يا سؤالات پژوهش
- روش اجراي تحقیق و انتخاب نمونه
- روش اجراي تحقیق
- روش محاسبه اندازه نمونه و نحوه نمونه گيري
- روشهای آماري تجزيه و تحليل نتايج
- منابع و مأخذ
- عنوان : پروپوزال بررسی میزان کارایی روش شست و شو و گندزدایی سبزیجات در کاهش شمارش کلی میکروب ها
- قالب: word و قابل ویرایش
- تعداد صفحات: 18 صفحه
- قیمت: فقط 4900 تومان
توجه ، توجه خیلی مهم : لطفا ایمیل خود را بدون www وارد کنید و از درستی ایمیل خود مطمئن باشید زیرا یک نسخه از فایل نیز به صورت خودکار به ایمیل شما ارسال می گردد.
بعد از پرداخت آنلاین توسط کارتهای بانکی تحت شتاب لینک دانلود فایل بصورت اتوماتیک برای شما آزاد و نمایش داده می می شود و همچنین اگر در هنگام خرید ایمیل خود را وارد کرده باشید یک نسخه از فایل خریداری شده به ایمیل شما ارسال می شود.
راهنمای دانلود :
- ابتدا بر روی گزینه خرید در بالا کلیک کنید سپس نام و ایمیل خود را در کادر وارد و بر روی گزینه ”خریدمحصول“ کلیک کنید.
- سپس با انتقال به سامانه پرداخت و انتخاب گزینه ؛ پرداخت از طریق درگاه های بانکی؛ بانک صادر کننده کارت خود را انتخاب و با پرداخت وجه ،لینک فایل مورد نظر به ایمیل شما بلافاصله ارسال می گردد.