بروزترین پروژه های ایرانی داک
خانه » پایان نامه » دانلود پایان نامه اسانس های گیاهی و سالیسیلیک اسید جهت کنترل بیماری پنیسیلیومی مرکبات
دانلود پایان نامه اسانس های گیاهی و سالیسیلیک اسید جهت کنترل بیماری پنیسیلیومی مرکبات

دانلود پایان نامه اسانس های گیاهی و سالیسیلیک اسید جهت کنترل بیماری پنیسیلیومی مرکبات

شرح مختصر :

قارچP. digitatum  عامل بیماری کپک سبز مرکبات توسط Saccardo در سال 1881 توصیف و طبقه بندی شد. بر طبق داده های بانک قارچی بیشتر از 3 نام تاکسونی برای آن معرفی شده است که برخی از آنها عبارتند از: P. digitatum var. Californicum،  P. digitatum var. digitatumوP. digitatum var. lattum .

توصیف دقیق P. digitatum  توسط راپر و تام و در سال 1949 ارائه شده است. کلونی های این قارچ مسطح هستند و به سرعت روی محیط MEA یا  PDA رشد می کنند، اما به طور ضعیفی روی محیط Czapek  آگار و محیط سنتزی مشابه نیز رشد می کنند. کلنی ها به رنگ سبز زیتونی هستند.  قارچ قادر به جوانه زنی مصنوعی در دمای Cº 5 می باشد و می تواند کلنی هایی به قطر بیش از 3 میلیمتر تولید کند. کنیدیوفور های این قارچ از هیف های اطراف یا زیرین تشکیل می شوند. آنها به طور نامنظم شاخه شاخه شده و شامل ساقه های کوتاه با کمی متولا و شاخه هایی هستند که در حلقه هایی از 3 تا 6 فیالید خاتمه می یابند. این فیالیدها اغلب انفرادی و استوانه ای با گردن کوتاه هستند. کنیدی ها اغلب دارای دیواره ای صاف، بیضی تا استوانه ای هستند ودر اندازه متنوع می باشند اما اغلب 8-5/3 × 4-3 میکرومتر می باشند.

قارچ P. digitatum اولین گونه ی فیتوپاتوژنی پنیسیلیوم است که ژنوم آن به طور کامل تعیین توالی شده است ( مارست – هوبن و همکاران، 2012). دو سویه از قارچ P. digitatum مقاومتشان در برابر قارچکش های شیمیایی رایج متفاوت بوده و مشخص گردید که چند جهش مسئول چنین تفاوت بودند. پیش از این، ژنوم کامل میتوکندریایی P. digitatum  برای اولین بار توسط یک گروه چینی گزارش شده بود (سان و همکاران، 2011).

فهرست مطالب

  • فصل اول- مقدمه و کلیات   
  • فصل دوم: بررسی منابع   
  • 2-1- مرکبات و انبارداری                   
  • 2-2- قارچ P. digitatum  
  • 2-2-1 چرخه بیماری                  
  • 2-2-2- کنترل                         
  • 2-3- بنومیل                     
  • 2-4-  تیابندازول                      
  • 2-5- اسانس های گیاهی   
  • 2-6- عصاره های گیاهی                  
  • 2- 7- معرفی گیاه اکالیتوس                 
  • 2-8- ویژگی های اسانس پوست مرکبات              
  • 2-9- سالیسیلیک اسید   
  • فصل سوم: مواد و روش ها   
  • 3-1- کشت قارچ                  
  • 3-2- تهیه اسانس   
  • 3-3- زیست سنجی اسانس ها                          
  • 3-3-1- تعداد کلنی            
  • 3-3-2- رشد کلنی                        
  • 3-3-3- جوانه زنی اسپور ها   
  • 3-4- تهیه عصاره                     
  • 3-5- زیست سنجی عصاره ها                             
  • 3-6- زیست سنجی قارچکش ها   
  • 3-6-1- تیابندازول   
  • 3-6-2- بنومیل                  
  • 3-7- تهیه ی محلول سالیسیلیک اسید   
  • 3-8- زیست سنجی سالیسیلیک   
  • 3-9- تجزیه و تحلیل آماری                
  • فصل چهارم : نتایج   
  • 4-1- اثر اسانس ها و عصاره های گیاهی           
  • 4-1-1- اسانس اکالیپتوس   
  • 4-1-1-1- تعداد کلنی   
  • 4-1-1-2- رشد کلنی   
  • 4-1-1-3- میزان جوانه زنی    
  • 4-1-2- اثر اسانس پرتقال روی رشد P. digitatum                 
  • 4-1-3 اثر عصاره اکالیپتوس روی قارچ P. digitatum   
  • 4-1-4- اثر عصاره پرتقال روی رشد قارچ P. digitatum    
  • 4- 2- اثر قارچکش ها           
  • 4-2-1- سم تیابندازول        
  • 4-2-2- سم بنومیل            
  • 4-3- سالیسیلیک اسید   
  • فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری   
  • 5-1- شمارش تعداد کلنی ها   
  • 5-2-  اندازه گیری قطر کلنی   
  • 5-3- میزان جوانه زنی          
  • 5-4- اثر قارچکش ها            
  • 5-5- تیمار میوه ها   
  • 5-6 سالیسیلیک اسید        
  • 5- 7- جمع بندی کلی        
  • 5- 8- پیشنهادها             
  • منابع   
  • عنوان : پایان نامه اسانس های گیاهی و سالیسیلیک اسید جهت کنترل بیماری پنیسیلیومی مرکبات
  • قالب: word و قابل ویرایش
  • تعداد صفحات: 72 صفحه
  • قیمت:  15000 تومان   9000 تومان

کليک جهت خريد کالا ، به منظور پذيرش قوانين و مقررات سايت مي باشد .

کليک جهت خريد کالا ، به منظور پذيرش قوانين و مقررات سايت مي باشد .

توجه ، توجه خیلی مهم : لطفا ایمیل خود را بدون www وارد کنید و از درستی ایمیل خود مطمئن باشید زیرا یک نسخه از فایل نیز به صورت خودکار به ایمیل شما ارسال می گردد.

بعد از پرداخت آنلاین توسط کارتهای بانکی تحت شتاب لینک دانلود فایل بصورت اتوماتیک برای شما آزاد و نمایش داده می می شود و همچنین اگر در هنگام خرید ایمیل خود را وارد کرده باشید یک نسخه از فایل خریداری شده به ایمیل شما ارسال می شود.

راهنمای دانلود :

  1. ابتدا بر روی گزینه خرید در بالا کلیک کنید سپس نام و ایمیل خود را در کادر وارد و بر روی گزینه ”خریدمحصول“  کلیک کنید.
  2. سپس با انتقال به سامانه پرداخت و انتخاب گزینه ؛ پرداخت از طریق درگاه های بانکی؛  بانک صادر کننده کارت خود را انتخاب و با پرداخت وجه ،لینک  فایل مورد نظر به ایمیل شما بلافاصله ارسال می گردد.

جهت راهنمای پرداخت اینترنتی اینجا کلیک کنید

banksLogo1

درباره‌ی ایرانی داک

avatar
ایرانی داک پایگاه علمی سالم در زمینه پروپوزال، پایان نامه، مقاله، پروژه و تحقیقات دانشجویی در مقاطع تحصیلی کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای می باشد؛ با افتخار به اینکه عملکرد تخصصی، پژوهشگری ، احاطه بر موضوع ، توجه به اصول، ضوابط و معیار های علمی ، دانش روز ، توانمندی حرفه ای، آن تایم بودن و پذیرش مسئولیت کامل مشاوره پروژه ها و تحقیقات متقاضی از ویژگی های عملکردی متخصصین کارآزموده این مجموعه علمی ـ فرهنگی است.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*


+ یک = 3