بروزترین پروژه های ایرانی داک
خانه » پایان نامه » دانلود پایان نامه بیماری پنیسیلیومی مرکبات و اثر قارچکش های محلول سالیسیلیک اسید، بنومیل و تیابندازول در کنترل آن
دانلود پایان نامه بیماری پنیسیلیومی مرکبات و اثر قارچکش های محلول سالیسیلیک اسید، بنومیل و تیابندازول در کنترل آن

دانلود پایان نامه بیماری پنیسیلیومی مرکبات و اثر قارچکش های محلول سالیسیلیک اسید، بنومیل و تیابندازول در کنترل آن

شرح مختصر :

در ایران به خصوص در مناطق شمال، معمولا میوه­های مرکبات بعد از برداشت در انبار­های سنتی به مدت 3-2 ماه نگهداری می شوند. این انبار ها از استاندارد خاصی بر خوردار نبوده و با توجه به سرمایه و امکانات باغدار احداث می شود. به طور کلی شرایط بهینه انبار داری بسته به نوع رقم و واریته متفاوت است و به میزان مقاومت میوه به دماهای پایین، رطوبت بالا، اکسیژن پایین، دی اکسید کربن بالا، میزان اتیلن و در نهایت میزان صدمات مکانیکی وارده به میوه بستگی دارد. بیشتر پرتقال ها بلافاصله بعد از برداشت و بصورت مستقیم به بازار عرضه شده و یا فراوری میشوند. معمولا از انبار فقط جهت نگهداری ارقام تجاری استفاده می شود. از عوامل مشکل ساز در طول انبار داری پرتقال، کپک های سبز و آبی است که در دمای بالا رخ می دهد (فتاحی مقدم و همکاران، 1384).

فهرست مطالب

  • فصل اول- مقدمه و کلیات   
  • فصل دوم: بررسی منابع   
  • 2-1- مرکبات و انبارداری                                                
  • 2-2- قارچ P. digitatum
  • 2-2-2- کنترل                                                      
  • 2-2-1 چرخه بیماری                                               
  • 2-3- بنومیل                                                  
  • 2-4-  تیابندازول                                                   
  • 2-5- اسانس های گیاهی   
  • 2-6- عصاره های گیاهی                                               
  • 2- 7- معرفی گیاه اکالیتوس                                              
  • 2-8- ویژگی های اسانس پوست مرکبات                                           
  • 2-9- سالیسیلیک اسید   
  • فصل سوم: مواد و روش ها   
  • 3-1- کشت قارچ                                               
  • 3-2- تهیه اسانس   
  • 3-3- زیست سنجی اسانس ها                                                                                    
  • 3-3-1- تعداد کلنی                                                                                                
  • 3-3-2- رشد کلنی                                                                                                 
  • 3-3-3- جوانه زنی اسپور ها   
  • 3-4- تهیه عصاره                                                                                                 
  • 3-5- زیست سنجی عصاره ها                                                                                  
  • 3-6- زیست سنجی قارچکش ها   
  • 3-6-1- تیابندازول   
  • 3-6-2- بنومیل                                               
  • 3-7- تهیه ی محلول سالیسیلیک اسید   
  • 3-8- زیست سنجی سالیسیلیک   
  • 3-9- تجزیه و تحلیل آماری                                            
  • فصل چهارم : نتایج   
  • 4-1- اثر اسانس ها و عصاره های گیاهی                                                                        
  • 4-1-1- اسانس اکالیپتوس   
  • 4-1-1-1- تعداد کلنی   
  • 4-1-1-2- رشد کلنی   
  • 4-1-1-3- میزان جوانه زنی                                                                                           
  • 4-1-2- اثر اسانس پرتقال روی رشد P. digitatum                                                        
  • 4-1-3 اثر عصاره اکالیپتوس روی قارچ P. digitatum   
  • 4-1-4- اثر عصاره پرتقال روی رشد قارچ P. digitatum    
  • 4- 2- اثر قارچکش ها                                                                                             
  • 4-2-1- سم تیابندازول                                                                                             
  • 4-2-2- سم بنومیل                                                                                                 
  • 4-3- سالیسیلیک اسید   
  • فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری   
  • 5-1- شمارش تعداد کلنی ها   
  • 5-2-  اندازه گیری قطر کلنی   
  • 5-3- میزان جوانه زنی                                                                                              
  • 5-4- اثر قارچکش ها                                                                                              
  • 5-5- تیمار میوه ها   
  • 5-6 سالیسیلیک اسید   
  • 5- 7- جمع بندی کلی                                                                                             
  • 5- 8- پیشنهادها        
  • منابع   
  • عنوان : پایان نامه بیماری پنیسیلیومی مرکبات و اثر قارچکش های محلول سالیسیلیک اسید، بنومیل و تیابندازول در کنترل آن
  • قالب: word و قابل ویرایش
  • تعداد صفحات: 113 صفحه
  • قیمت:  49000 تومان   29000 تومان

کليک جهت خريد کالا ، به منظور پذيرش قوانين و مقررات سايت مي باشد .

توجه ، توجه خیلی مهم : لطفا ایمیل خود را بدون www وارد کنید و از درستی ایمیل خود مطمئن باشید زیرا یک نسخه از فایل نیز به صورت خودکار به ایمیل شما ارسال می گردد.

بعد از پرداخت آنلاین توسط کارتهای بانکی تحت شتاب لینک دانلود فایل بصورت اتوماتیک برای شما آزاد و نمایش داده می می شود و همچنین اگر در هنگام خرید ایمیل خود را وارد کرده باشید یک نسخه از فایل خریداری شده به ایمیل شما ارسال می شود.

راهنمای دانلود :

  1. ابتدا بر روی گزینه خرید در بالا کلیک کنید سپس نام و ایمیل خود را در کادر وارد و بر روی گزینه ”خریدمحصول“  کلیک کنید.
  2. سپس با انتقال به سامانه پرداخت و انتخاب گزینه ؛ پرداخت از طریق درگاه های بانکی؛  بانک صادر کننده کارت خود را انتخاب و با پرداخت وجه ،لینک  فایل مورد نظر به ایمیل شما بلافاصله ارسال می گردد.

جهت راهنمای پرداخت اینترنتی اینجا کلیک کنید

banksLogo1

درباره‌ی ایرانی داک

avatar
ایرانی داک پایگاه علمی سالم در زمینه پروپوزال، پایان نامه، مقاله، پروژه و تحقیقات دانشجویی در مقاطع تحصیلی کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای می باشد؛ با افتخار به اینکه عملکرد تخصصی، پژوهشگری ، احاطه بر موضوع ، توجه به اصول، ضوابط و معیار های علمی ، دانش روز ، توانمندی حرفه ای، آن تایم بودن و پذیرش مسئولیت کامل مشاوره پروژه ها و تحقیقات متقاضی از ویژگی های عملکردی متخصصین کارآزموده این مجموعه علمی ـ فرهنگی است.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*


+ 6 = دوازده