بروزترین پروژه های ایرانی داک
خانه » پروژه، مقاله، تحقیق » دانلود پروژه بررسی تقلبهای صورت گرفته در تولید آبليموهای ساخت ایران و تعیین تعیین کارآیی روش هاي پلاريمتري و اسپكتروفتومتري در تقلبات صورت گرفته
دانلود پروژه بررسی تقلبهای صورت گرفته در تولید آبليموهای ساخت ایران و تعیین تعیین کارآیی روش هاي پلاريمتري و اسپكتروفتومتري در تقلبات صورت گرفته

دانلود پروژه بررسی تقلبهای صورت گرفته در تولید آبليموهای ساخت ایران و تعیین تعیین کارآیی روش هاي پلاريمتري و اسپكتروفتومتري در تقلبات صورت گرفته

شرح مختصر :

همراه با پيشرفت علم شيمي تقلبات جدي و وسيع مواد غذايي بوجود آمد. تاريخچه تقلبات مواد غذايي در بسياري از كشورهاي توسعه يافته جهان به سه دوره تقسيم مي شود. دوره اول از زمان باستان تا حدود سال 1820 است كه در اين دوره تقلبات غذايي، مشكل چندان جدي نبود و به روش هاي شناسايي كمي نياز داشت. يكي از علل كم بودن تقلبات اين دوره به توليد مواد غذايي در شركت ها يا كارخانجات كوچك مربوط مي شد. دوره دوم از اوايل دهه 1800 شروع شد يعني هنگامي كه تقلبات بين المللي مواد غذايي با سرعت زياد در سطح وسيعي صورت مي گرفت. گسترش و توسعه تقلبات در اين دوره مي تواند به اين علت باشد كه پروسه توليد و توزيع مواد غذايي به صورت متمركز در آمد و قسمتي نيز به پيشرفته تر شدن شيمي مربوط مي شود. تقلبات بين المللي تا حدود سال 1920 به عنوان يك مشكل باقي ماند اين پايان دوره دوم و شروع دوره سوم است كه در اين دوره فشارهاي كنترل و روش هاي موثر شناسايي، ميزان تقلبات و خطر ناكي آنها را تا حد مطلوب كاهش داد و به تدريج تا زمان حاضر بهبود يافت. بعضي ها عقيده دارند كه دوره چهارم تقلبات  مواد غذايي در حدود سال 1920 شروع شد. يعني هنگامي كه مواد غذاهاي حاوي مواد افزودني گسترش يافت و مصرف آنها به حدي رسيد كه قسمت اصلي رژيم غذايي افراد را در بيشتر كشورهاي صنعتي به خود اختصاص داد.

فهرست مطالب

  • چکیده
  • مقدمه
  • مواد و روش ها
  • روش انجام آزمون
  • روش اندازه گيري تركيبات پلي فنلي
  • وسايل و لوازم مورد استفاده براي انجام آزمايشات شيميايي
  • تجزیه و تحليل آماری
  • یافته ها
  • ميانگين و انحراف معيار پروتئين تام موجود در انواع آبليموهاي طبيعي و تقلبي با روش اسپكتروفتومتري
  • ميانگين، انحراف معيار، میانه، فاصله اطمینان، حداقل و حداکثر چرخش نوری موجود در انواع آبليموهاي طبيعي و تقلبي
  • ميانگين، انحراف معيار، میانه، فاصله اطمینان، حداقل و حداکثر ترکیبات پلی فنلی موجود در انواع آبليموهاي طبيعي و تقلبي
  • ميانگين و انحراف معيار بريكس موجود در انواع آبليموهاي طبيعي و تقلبي با روش رفراكتومتري
  • ميانگين و انحراف معيار اسيديته موجود در انواع آبليموهاي طبيعي و تقلبي با روش تيتراسيون
  • ميانگين و انحراف معيار انديس فرمالين موجود در انواع آبليموهاي طبيعي و تقلبي با روش تيتراسيون سورنسون
  • ميانگين و انحراف معيار ماده خشك موجود در انواع آبليموهاي طبيعي و تقلبي با روش فور
  • ميانگين و انحراف معيار pH موجود در انواع آبليموهاي طبيعي و تقلبي
  • ميانگين، انحراف معيار، میانه، فاصله اطمینان، حداقل و حداکثر میزان سديم موجود در انواع آبليموهاي طبيعي و تقلبي
  • ميانگين، انحراف معيار، میانه، فاصله اطمینان، حداقل و حداکثر میزان پتاسیم موجود در انواع آبليموهاي طبيعي و تقلبي
  • بحث و نتیجه گیری
  • بحث
  • نتيجه گيري
  • فهرست منابع و مآخذ
  • عنوان پروژه : بررسی تقلبهای صورت گرفته در تولید آبليموهای ساخت ایران و تعیین تعیین کارآیی روش هاي پلاريمتري و اسپكتروفتومتري در تقلبات صورت گرفته
  • قالب: word و قابل ویرایش
  • تعداد صفحات: 22 صفحه
  • قیمت: 12000 تومان  9000 تومان

کليک جهت خريد کالا ، به منظور پذيرش قوانين و مقررات سايت مي باشد .

کليک جهت خريد کالا ، به منظور پذيرش قوانين و مقررات سايت مي باشد .

توجه ، توجه خیلی مهم : لطفا ایمیل خود را بدون www وارد کنید و از درستی ایمیل خود مطمئن باشید زیرا علاوه بر دانلود فایل، یک نسخه از آن نیز به صورت خودکار به ایمیل شما ارسال می گردد.

بعد از پرداخت آنلاین توسط کارتهای بانکی تحت شتاب لینک دانلود فایل بصورت اتوماتیک برای شما آزاد و نمایش داده می شود و همچنین اگر در هنگام خرید ایمیل خود را وارد کرده باشید یک نسخه از فایل خریداری شده به ایمیل شما ارسال می شود.

راهنمای دانلود :

  1. ابتدا بر روی گزینه خرید در بالا کلیک کنید سپس نام و ایمیل خود را در کادر وارد و بر روی گزینه ”خرید محصول“  کلیک کنید.
  2. سپس با انتقال به سامانه پرداخت و انتخاب گزینه؛ پرداخت از طریق درگاه های بانکی؛ بانک صادر کننده کارت خود را انتخاب و با پرداخت وجه، بلافاصله لینک دانلود فایل مورد نظر برای شما نمایش داده می شود و یک نسخه از آن نیز به ایمیل شما ارسال می گردد.

جهت راهنمای پرداخت اینترنتی اینجا کلیک کنید

banksLogo1

نام شما (الزامی)

ایمیل شما (الزامی)

موضوع

پیام شما

درباره‌ی ایرانی داک

avatar
ایرانی داک پایگاه علمی سالم در زمینه پروپوزال، پایان نامه، مقاله، پروژه و تحقیقات دانشجویی در مقاطع تحصیلی کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای می باشد؛ با افتخار به اینکه عملکرد تخصصی، پژوهشگری ، احاطه بر موضوع ، توجه به اصول، ضوابط و معیار های علمی ، دانش روز ، توانمندی حرفه ای، آن تایم بودن و پذیرش مسئولیت کامل مشاوره پروژه ها و تحقیقات متقاضی از ویژگی های عملکردی متخصصین کارآزموده این مجموعه علمی ـ فرهنگی است.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*


× پنج = 15