بروزترین پروژه های ایرانی داک
خانه » پروژه، مقاله، تحقیق » دانلود پروژه بررسی عوامل تاثیرگذار بر نحوه محاسبه ی حق کسب و پیشه
دانلود پروژه بررسی عوامل تاثیرگذار بر نحوه محاسبه ی حق کسب و پیشه

دانلود پروژه بررسی عوامل تاثیرگذار بر نحوه محاسبه ی حق کسب و پیشه

شرح مختصر :

مقدمه:

یکی از مباحثی که امروزه بعنوان یک دغدغه ، موجر ومستاجر با آن مواجه هستند حق كسب يا پيشه يا تجارت و سرقفلی (حق سرقفلي) است ، از یک طرف موجر خواسته یا ناخواسته با ادعای دریافت حق کسب وپیشه وسرقفلی از طرف مستاجر مواجه است که وی را مجبور به تمدید قرارداد با مستاجر می نمایید و یا اینکه مجبور است جهت تخلیه ملک خود هزینه ای را برای سر قفلی و حق کسب وپیشه پرداخت نماید تا مستاجر ملک را تخلیه نماید ، از طرفی نیز مستاجر نمی داند آیا مستحق این حق می باشد یا خیر واصلاّ ارزش ریالی این حق چقدر می باشد ، ومهمتر از این موضوع بحث نحوه محاسبه این حق از طرف کارشناسان رسمی دادگستری می باشد که با یک روش ابتکاری والبته از نظر این نوشتار مغایر با استانداردهای حسابداری موجود می باشد اين نوشتار با رويكرد تحليلي به بررسي عوامل موثر بر نحوه ی محاسبه ی تعیین حق کسب و پیشه فروشگاههای مواد غذایی شهرستان گچساران می پردازد ونشان می دهد که عواملی همچون سرمایه مکان فروشگاه قدمت فروشگاه و رفتا ر فروشنده تا چه اندازه محاسبه ی حق کسب وپیشه فروشگاههای مواد غذایی را تحت الشعاع خود قرار میدهند. در این فصل بیان مسئله پژوهش اهمیت وضرورت پژوهش اهداف و فرضیه های پژوهش مورد بررسی قرار میگیرد.

 فهرست مطالب

  • مقدمه
  • بیان مسئله
  • اهمیت پژوهش
  • اهداف پژوهش
  • اهداف فرعی
  • سوالات پژوهش
  • فرضیه های پژوهش
  • فرضیه اصلی
  • فرضیه های فرعی
  • فصل دوم
  • پیشینه تحقیق
  • مقدمه
  • تعريف حق كسب وپيشه وتجارت
  • تعريف سرقفلي
  • تفاوت حق سرقفلي باحق كسب وپيشه وتجارت
  • سوابق تاريخي
  • سیر قانوني مربوط به روابط موجرو مستأجر
  • بند دوم : قانون سال 1339
  • بند سوم : قانون روابط مؤجر و مستأجرسال 1356
  • بندچهارم : قانون روابط موجر و مستأجر سال 1362
  • بند پنجم : قانون روابط موجرو مستأجر سال 1365
  • بند ششم : قانون روابط موجرو مستأجر سال 1376
  • فصل سوم
  • روش تحقیق
  • 3-1- مقدمه
  • 3-2- روش تحقیق
  • 3-3- تکنیک تحقیق (ابزار گردآوری اطلاعات)
  • 3-4- روایی و پایایی
  • 2میزان آلفای کرونباخ برای متغیرهای تحقیق
  • جامعه آماری
  • واحد آماری
  • نمونه آماری
  • روش نمونه­گیری
  • – روش­هاي آماري مورد استفاده براي تجزيه و تحليل داده­ها
  • فصل چهارم
  • تجزیه و تحلیل داده­ها
  • مقدمه
  • یافته­ های استنباطی
  • بررسی فرضیه ها
  • فرضیه اول
  • نتایج آزمون همبستگی پیرسون بین قدمت و حق كسب و پيشه
  • تحلیل چند متغیره
  • خلاصه مدل رگرسیون قدمت و حق كسب و پيشه
  • عنوان پروژه : بررسی عوامل تاثیرگذار بر نحوه محاسبه ی حق کسب و پیشه
  • قالب: word و قابل ویرایش
  • تعداد صفحات: 36 صفحه
  • قیمت: 12000 تومان   9000 تومان

کليک جهت خريد کالا ، به منظور پذيرش قوانين و مقررات سايت مي باشد .

کليک جهت خريد کالا ، به منظور پذيرش قوانين و مقررات سايت مي باشد .

توجه ، توجه خیلی مهم : لطفا ایمیل خود را بدون www وارد کنید و از درستی ایمیل خود مطمئن باشید زیرا یک نسخه از فایل نیز به صورت خودکار به ایمیل شما ارسال می گردد.

بعد از پرداخت آنلاین توسط کارتهای بانکی تحت شتاب لینک دانلود فایل بصورت اتوماتیک برای شما آزاد و نمایش داده می می شود و همچنین اگر در هنگام خرید ایمیل خود را وارد کرده باشید یک نسخه از فایل خریداری شده به ایمیل شما ارسال می شود.

راهنمای دانلود :

  1. ابتدا بر روی گزینه خرید در بالا کلیک کنید سپس نام و ایمیل خود را در کادر وارد و بر روی گزینه ” خرید که به رنگ آبی است “  کلیک کنید.
  2. سپس با انتقال به سامانه پرداخت و انتخاب گزینه ؛ پرداخت از طریق درگاه های بانکی؛  بانک صادر کننده کارت خود را انتخاب و با پرداخت وجه ،لینک  فایل مورد نظر به ایمیل شما بلافاصله ارسال می گردد.

جهت راهنمای پرداخت اینترنتی اینجا کلیک کنید

banksLogo1

نام شما (الزامی)

ایمیل شما (الزامی)

موضوع

پیام شما

درباره‌ی ایرانی داک

avatar
ایرانی داک پایگاه علمی سالم در زمینه پروپوزال، پایان نامه، مقاله، پروژه و تحقیقات دانشجویی در مقاطع تحصیلی کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای می باشد؛ با افتخار به اینکه عملکرد تخصصی، پژوهشگری ، احاطه بر موضوع ، توجه به اصول، ضوابط و معیار های علمی ، دانش روز ، توانمندی حرفه ای، آن تایم بودن و پذیرش مسئولیت کامل مشاوره پروژه ها و تحقیقات متقاضی از ویژگی های عملکردی متخصصین کارآزموده این مجموعه علمی ـ فرهنگی است.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*


5 − = یک