بروزترین پروژه های ایرانی داک
خانه » پایان نامه » پایان نامه بررسی عدم رعایت محدودیت های وزنی وسایل نقلیه سنگین بر رفتار دینامیکی سیستم پل های بتنی
پایان نامه بررسی عدم رعایت محدودیت های وزنی وسایل نقلیه سنگین بر رفتار دینامیکی سیستم پل های بتنی

پایان نامه بررسی عدم رعایت محدودیت های وزنی وسایل نقلیه سنگین بر رفتار دینامیکی سیستم پل های بتنی

مسئله عبور از رودخانه و دره ها یکی از مشکلات مبتلا به بشر از ابتدا تاکنون بوده است. از این رو مسئله پل یکی از مسائل اساسی است که سابقه دیرینه دارد. ساخت انواع پل ها از چوب و مصالح بنایی یکی از راه حل هایی است که بشر از هزاران سال پیش بدان دست یافته و در چند قرن اخیر پل­های فلزی و بتنی در مقیاس بسیار وسیعی جای پل­های قدیمی را پر کرده است. می توان پل­هایی با دهانه بیش از 1000متر( پل های کابلی در روسیه چین و ژاپن) که خود دستاوردی در مهندسی سازه محسوب می شود، نام برد(میرزا گل تبار روشن، 1395).

پل­هاي جاده­اي از عمده ترين و مهم ترين سازه­هاي واقع در شريا­ن­هاي حياتي شهري و برون شهري هستند. پل­هاي چند دهانه ساده بتني، به عنوان يكي از پركاربردترين انواع پل جهت استفاده در دهانه­هاي كوتاه و متوسط مطرح ميباشند(واثقی، 1387).

امروزه کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای دیگر در آستانه تغییرات الگوواره جهانی و در مسیر شکل گیری پارادایم های نوین قرا رگرفته است ما نیز برای اینکه بتوانیم در مسیر توسعه پایدار و نوسازی و یا به عبارتی شکوفایی و نوآوری قرا رگرفته و فاصله و شکاف خودرا با سایر جوامع گلوبال فراملی توسعه یافته کاهش دهیم ناگزیر خواهیم بود اصول و قواعد ساختار اقتصاد فرهنگی را در رفتارهای علمی و عملی خود حاکم کرده و خود را ملزم به تبعیت از آن اصول می­نماییم رشد و توسعه پایدار کشور مطابق با معیارهای الگوواره گلوبال فراملی مستلزم هم اندیشی و هم یاری در سطح جهان گلوبال امروزی می­باشد(وزن رام، 1389).

در ادبيات مهندسي به سيستم هاي حمل و نقلي مانند راه، جاده، خطوط راه آهن، پل­ها، تونل­ها و سيستم­هاي انتقال انرژي مانند خطوط لوله گاز، نفت، آب و فاضلاب و برق و سيستم­هاي ارتباطي مانند تلفن و مخابرات و اينترنت، شريان هاي حياتي جامعه گفته مي شود. از لحاظ مهندسي، وجه تمايز اين سيستم ها، داشتن طولي زياد در مقايسه با عرض و احداث آنها در امتداد و موازات سطح زمين است. سازه هايي كه زندگي شهري به آنها وابستگي زيادي داشته باشد، جزء شريانهاي حياتي محسوب مي شوند. پيشرفت وسيع جامعه و پيچيدگي پارامترهاي مهندسي و وابستگي آنها به يكديگر از يكسو و نياز مبرم حيات شهري به اين شريان هاي حياتي، بخصوص در لحظات بحران نظير زلزله و سيل از سوي ديگر، اهميت ويژه اي را براي اين خطوط يا شريان­هاي حياتي بوجود آورده است( خرمی نژاد،1390).

عنوان : پایان نامه بررسی عدم رعایت محدودیت های وزنی وسایل نقلیه سنگین بر رفتار دینامیکی سیستم پل های بتنی
تعداد صفحات: 120صفحه
قالب:   word و قابل ویرایش
قیمت: فقط  99000 تومان

کليک جهت خريد کالا ، به منظور پذيرش قوانين و مقررات سايت مي باشد .
ایرانی داک مرجع تخصصی دانلود پایان نامه، پروپوزال و  تحقیقات دانشجویی در ایران است. شما می توانید جدید ترین پایان نامه، پروپوزال ، پرسشنامه و  تحقیقات دانشجویی ایرانی داک را در این باره مطالعه کنید.

توجه ، توجه خیلی مهم : لطفا ایمیل خود را بدون www وارد کنید و از درستی ایمیل خود مطمئن باشید زیرا یک نسخه از فایل علاوه بر نمایش بعد از پرداخت، به صورت خودکار به ایمیل شما ارسال می گردد.

بعد از پرداخت آنلاین توسط کارتهای بانکی تحت شتاب لینک دانلود فایل بصورت اتوماتیک برای شما آزاد و نمایش داده می می شود و همچنین اگر در هنگام خرید ایمیل خود را وارد کرده باشید یک نسخه از فایل خریداری شده به ایمیل شما ارسال می شود.

راهنمای دانلود :

ابتدا بر روی گزینه خرید در بالا کلیک کنید سپس نام و ایمیل خود را در کادر وارد و بر روی گزینه ”خرید “  کلیک کنید.

سپس با انتقال به سامانه پرداخت و انتخاب گزینه ؛ پرداخت از طریق درگاه های بانکی؛  بانک صادر کننده کارت خود را انتخاب و با پرداخت وجه ،لینک  فایل مورد نظر به ایمیل شما بلافاصله ارسال می گردد.

جهت راهنمای پرداخت اینترنتی اینجا کلیک کنید

banksLogo1

 

 

درباره‌ی ایرانی داک

avatar
ایرانی داک پایگاه علمی سالم در زمینه پروپوزال، پایان نامه، مقاله، پروژه و تحقیقات دانشجویی در مقاطع تحصیلی کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای می باشد؛ با افتخار به اینکه عملکرد تخصصی، پژوهشگری ، احاطه بر موضوع ، توجه به اصول، ضوابط و معیار های علمی ، دانش روز ، توانمندی حرفه ای، آن تایم بودن و پذیرش مسئولیت کامل مشاوره پروژه ها و تحقیقات متقاضی از ویژگی های عملکردی متخصصین کارآزموده این مجموعه علمی ـ فرهنگی است.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*


8 × = پنجاه شش