تماس با ما
کاربران گرامی می توانند جهت برقراری ارتباط با ایرانی داک از پل های ارتباطی زیر اقدام نمایند
با تشکر
مهندس رضا فقاهتی
مدیریت وبسایت ایرانی داک
کاربران گرامی می توانند جهت برقراری ارتباط با ایرانی داک از پل های ارتباطی زیر اقدام نمایند
با تشکر
مهندس رضا فقاهتی
مدیریت وبسایت ایرانی داک
ایرانی داک 02 می 2017 پرسشنامه, رشته روانشناسی, رشته مدیریت نظری بدهید
شرح مختصر: احتراماً پرسشنامه حاضر در راستاي تحقيق پايان نامه كارشناسي ارشد تهيه شده است و اطلاعات آن محرمانه تلقي خواهد شد. با توجه به ارزش و اهميت پاسخ هاي شما خواهشمند است پرسشنامه را با عنايت خاص مطالعه وديدگاههاي خود را در مورد هريك از سوالات مطرح شده با گذاردن علامت درجاي مناسب مشخص فرماييد. پیشاپیش از همکاری شما ... بیشتر بخوانید »
ایرانی داک 02 می 2017 پرسشنامه, رشته روانشناسی نظری بدهید
شرح مختصر: احتراماً پرسشنامه حاضر در راستاي تحقيق پايان نامه كارشناسي ارشد تهيه شده است و اطلاعات آن محرمانه تلقي خواهد شد. با توجه به ارزش و اهميت پاسخ هاي شما خواهشمند است پرسشنامه را با عنايت خاص مطالعه وديدگاههاي خود را در مورد هريك از سوالات مطرح شده با گذاردن علامت درجاي مناسب مشخص فرماييد. پیشاپیش از همکاری شما ... بیشتر بخوانید »
ایرانی داک 02 می 2017 پرسشنامه, رشته روانشناسی, رشته علوم تربیتی نظری بدهید
شرح مختصر: احتراماً پرسشنامه حاضر در راستاي تحقيق پايان نامه كارشناسي ارشد تهيه شده است و اطلاعات آن محرمانه تلقي خواهد شد. با توجه به ارزش و اهميت پاسخ هاي شما خواهشمند است پرسشنامه را با عنايت خاص مطالعه وديدگاههاي خود را در مورد هريك از سوالات مطرح شده با گذاردن علامت درجاي مناسب مشخص فرماييد. پیشاپیش از همکاری شما ... بیشتر بخوانید »
ایرانی داک 02 می 2017 پروژه، مقاله، تحقیق نظری بدهید
شرح مختصر: احتراماً پرسشنامه حاضر در راستاي تحقيق پايان نامه كارشناسي ارشد تهيه شده است و اطلاعات آن محرمانه تلقي خواهد شد. با توجه به ارزش و اهميت پاسخ هاي شما خواهشمند است پرسشنامه را با عنايت خاص مطالعه وديدگاههاي خود را در مورد هريك از سوالات مطرح شده با گذاردن علامت درجاي مناسب مشخص فرماييد. پیشاپیش از همکاری شما ... بیشتر بخوانید »
ایرانی داک 02 می 2017 پرسشنامه, رشته روانشناسی, رشته علوم تربیتی نظری بدهید
شرح مختصر: احتراماً پرسشنامه حاضر در راستاي تحقيق پايان نامه كارشناسي ارشد تهيه شده است و اطلاعات آن محرمانه تلقي خواهد شد. با توجه به ارزش و اهميت پاسخ هاي شما خواهشمند است پرسشنامه را با عنايت خاص مطالعه وديدگاههاي خود را در مورد هريك از سوالات مطرح شده با گذاردن علامت درجاي مناسب مشخص فرماييد. پیشاپیش از همکاری شما ... بیشتر بخوانید »
ایرانی داک 24 آوریل 2017 پروپوزال, رشته پزشکی, رشته صنایع غذایی نظری بدهید
شرح مختصر : علی رغم کاهش آهسته شیوع سوتغذیه در جهان، اختلال رشد، يك مشكل جهاني است. براساس گزارش سازمان جهاني بهداشت، شیوع کوتاه قدی در کودکان از 8/39 درصد (255 میلیون نفر) در سال 1990 به 6/23 درصد (159 میلیون نفر) در سال 2014 رسیده است که کاهشی 6/9 میلیون نفری داشته است. بااینحال این میزان کاهش هنوز کافی ... بیشتر بخوانید »
ایرانی داک 24 آوریل 2017 پروپوزال, رشته پزشکی, رشته شیمی نظری بدهید
شرح مختصر : با گسترش جهانی دیابت، نفروپاتی دیابت به عنوان یک عارضه شایع، بیشتر مورد توجه قرار گرفته است. نفروپاتی دیابت، اختلال کلیوی همراه با میکروآلبومینوریا با سطوح غیر طبیعی سرمی کراتینین ، کاهش GFR و یا ماکروآلبومینوریا (بیش از 300 mg/24 hour urine) می باشد.(3) نفروپاتی دیابت یکی از عوارض شایع و مزمن دیابت نوع 2 بوده و ... بیشتر بخوانید »
ایرانی داک 24 آوریل 2017 پروپوزال, رشته زراعت, رشته شیمی, رشته صنایع غذایی نظری بدهید
شرح مختصر : از انجاییکه مرحله غیر فعال سازی قبل از مصرف برای محصولاتto-eat (RTE) – readyوجود ندارد،این محصولات منابع بالقوه پاتوژن های انسانی هستند. پاتوژن های انسانی مانند؛ لیستریا مونوسایتوژنز، سالمونلا،ای کولای O157:H7، ممکن است در طول کشت و فرآوری، گیاه را آلوده کنند.(3) آلودگی با پاتوژن های روده ای ممکن است از راه های مختلفی مانند، آبیاری با ... بیشتر بخوانید »
ایرانی داک 24 آوریل 2017 پروپوزال, رشته شیمی, رشته صنایع غذایی نظری بدهید
شرح مختصر : کمبود میکرونوترینت ها مسئله ای است که حدود دو میلیارد نفر از جمعیت کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه را تحت تأثیر قرار داده و در تمامی نژادها، سنین و گروه های خاص دیده می شود. کمبود میکرونوترینت ها نه تنها سبب بیماری های خاص می شود، بلکه همچنین بعنوان یک فاکتور تشدیدکننده در بیماری های ... بیشتر بخوانید »
ایرانی داک 24 آوریل 2017 پروپوزال, رشته شیمی, رشته صنایع غذایی, رشته مهندسی کشاورزی نظری بدهید
شرح مختصر : آفلاتوكسين توسط آسپرژيلوس بالاخصدو گونه آسپرژيلوس فلاوس و آسپرژيلوس پارازیتيكوس توليد مي شود. از عواملي كه باعث افزايش آلودگي قارچي و نهايتاً افزايش توليد آفلاتوكسين مي شوند، مي توان گرما، رطوبت، شرايط آب و هوايي، هجوم حشرات طي دوره هاي كشت، رشد، برداشت، و ذخيره كردن محصول را نام برد. متداولترين آفلاتوكسينها، B1، B2، G1، G2 و ... بیشتر بخوانید »